2010-01-25

Sisådär. Veckans första föreläsning avklarad. Ska träffa gruppen imorgon och få gruppuppguften fixad. Sen ska kanske jag ut på onsdag med Nanthin ich några till. Party like a rockstar :p Nej men vi har ingen föreläsning på tordag så då passar det ganska bra.

Var ner på stan idag och ha nu äntligen skaffat Friskis&Svettis medlemskap och kort, får åka ner igen om ett par dar och hämta kortet sen i helgen ska jag börja träna. Tänkte göra yoga i första hand men skulle även vilja prova på afrikansk dans och bas-jympa. Kul ska det bli i alla fall!

Ikväll är det moderator möte på THF, sen ska jag se Spårlöst på TV4. Ska också försöka få tag på Madde och Lizzie och snacka fanactions, vore bra om vi kunde dra igång omröstningen snart =) Dessutom ska jag börja fila på ett brev till CSn samt skriva ut mejlet jag skickade till dem förut och deras svar. Ska nämligen skicka brev till dem med bevis från min bank att det är de som gjort fel. Ska också skicka brev till Göranssonska Fonden i Sandviken för att ansöka om pengar. Så jag har en del att stå i :p Tur att jag har mat kvar från igår kväll sp jag slipper ställa mig vid spsien i alla fall!

Ha det så bra allihopa.xoxo
Em


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0