2009-05-27

Idag tar underbara Ellia studenten!! Stort grattis månsyster, och drick inte fööör mycket - det här är en dag du nog vill komma ihåg!

Idag har Vasaskolan årets Studentbal. Och jag sitter hemma. I mjukisbyxor och TH-tshirt. That sucks. men det är mittt eget val. Gör ändå ont. Jag ville så gärna. Jag har klänning, skor, väska - allt. Det enda jag inte har är vänner att umgås med på balen och ha kul tillsammans med. Och det blev liksom värt mer än det andra, för om jag inte kan ha kul när jag är där spelar det ju ingen roll om jag är hur fin som helst. Ingen skulle lägga märke till det ändå. Ingen bryr sig. Jag skulle bara vara otroligt uppsnoffsad och ledsen och ensam. Till skillnad från nu, otroligt icke-uppsnoffsad och lite mindre ledsen och lite mindre ensam.

Ser framemot att ta studenten. 15 dagar kvar!!

xoxo
Em
Ellia <3


April bilder

Lite bilder från när jag var hos isa under påsklovet....jag vet att jag lovade att lägga upp dem längsen men bättre sent än aldrig eller hur ? :p


Voodo MagicBarbie doll?


Iza min kusin och BFFLäser Okej....den tidningen är faktiskt helt okej :p

Det var allt för nu. Holy shit...3 inlägg på en och samma dag, rekord?

xoxo
Em

Lars Winnerbäck feat Miss Li - Live Zinkensdamm 2008Jag har börjat lyssna ganska mycket på både Miss Li och Lasse på sistone så jag blev vädligt glad när jag hittade det här framträdandet på youtube där de sjunger en sång tillsammans :)


xoxo
Em

2009-05-24

Jag har skirvit lite om den där novellen jag jobbar på eller hur? Nu gör jag det igen. Hm.

Jag sitter liksom fast. Det första jag slrev kändes hur bra som helst. Instinktivt, impulsivt och vackert. Men sen när jag började försöka knyta ihop trådarna så känns det fel. Jag gillar de båda huvudkaraktärernas berättelser, men jag har hemskt svårt att föra dem samman. Ändå älskar jag det de två huvudkaraktärerna kan bli tillsammans. För det är hela meningen med novellen. Att man är bättre tillsammans än ensam. Att man kan bära mer smärta om man är två. Att man kan dela minnen och tårar och att verkligheten blir mycket vackrare då.

Fan.
Jag hatar att veta vad jag vill komma fram till utan att veta hur jag ska ta mig dit. Men jag vill inte sluta. Jag vill lyckas få ihop det. För jag tror att det kan bli bra.


Sedan har jag tanken att en trejde behövs, en karaktär eller bara en slags storyline. Något lite mer övergripande som kan föra ihop de andra två på ett smidigt sätt. Jag vet bara inte vad det här tredje som jag letar efter är.

Suck.

Jag får fortsätta tänka på detta antar jag. Rätt som det är kanske jag får en snilleblixt.

xoxo
Em


November 2009 here we come!

Officiella postern till New Moon ^^ Längtar!


Frihetsvånda 2009-05-22

En dikt jag skrev för några månader sedan.


"Trolla bort mina tårar
jag vill inte känna dem

bakom stängda ögonlock
bakom höga murar
stängda dörrar

Det gör ont i mig
när det gör ont i dig
så sa du

men du gör illa mig
med dina taggiga tänder
dina iskalla händer
mot min varma hud

Förvandla natt till dag
stark till svag
ditt grepp är så hårt
jag vill loss

släpp mig fri
riv muren
slå in dörren

Friheten väntar inte på den som stannar kvar

du äger inte mig  "

Rock hard - f*** safe

Fashion Against Aids är en kampanj där väkända artister får deisgna t-shirts som sedan säljs i HMs butiker. 25% av priset går till aids forskning.

Tokio Hotel har gort en av tshirtarna i årets kampanj, deras slogan är Rock hard - f*** safe och t-shirten är sjukt snygg! Andra artister är bland annat Katy Perry, Dita von Teese och Sveriges egen Robyn.

Här är en kampanjvideo:Bild på Tokio Hotel där de alla har på sig t-shirten de skapat. Älskar Bills hår!


Tokio hotel - rock hard fuck safe 


Den kommer i både tjej och kill-modell!

In stores 28e maj.

xoxo
Em

RSS 2.0