MTV Europe Music Awards

Jag ska dit.

Helt sjukt.

Oftast hör man att Kenza ska dit. Då blir man glad för hennes skull.
Så hör man att man själv ska dit.
Då blir man chockad.

Igår smsade Sara (livsoffer.blogg.se) mig och berättade att hon vunnit biljetter till EMAs. Hon skulle fråga in kompis Agnes om hon ville med. Jag var så glad för deras skull!

Ca en halvtimme senare ringer Sara mig. Agnes kunde inte följa med. Hon frågar om JAG vill.
Inte kunde jag säga nej!

Jag har föreläsning och gruppövning de dagarna men det skiter jag i. Detta är once in a lifetime.

Vi ar nu fixat flyg och boende. Bara 1390 kr per person! Unbelievable.

Jag ska till Berlin. Min älsklingsstad. Jag ska se Tokio Hotel. På EMAs.

Om det här är en dröm...väck mig inte.

Kära vänner

Det här inlägget dedikerar jag till mina fina vänner. Som alltid ställer upp för mig när jag behöver det. 
Ni vet vilka ni är <3
"Den värsta ensamheten är att helt sakna sann vänskap" -  Francis Bacon (1561-1626)

"En lojal vän är värd mer än tiotusen släktingar" -  Euripides  (480 f.Kr-406 f.Kr)

" En vän är den som känner dig som du är, förstår var du varit, accepterar vad du har blivit, och ändå, varsamt låter dig växa" - William Shakespeare  (1564-1616)

"En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig" -  Elbert Hubbard (1856-1915)
xoxo
Em

 
  


2009-10-26

Nu var det längesedan jag bloggade. I apologize, har bara haft mycket för mig.

Fick VG på första tentan, ett poäng från full pott och det var så så så mycket bättre än jag räknat med!
Sen sov jag hos Sara i fredags vi flummade runt och hade så jäkla kul. Bland annat döpte vi pizzorna till Tom coh Bill. Tom var brunare än Bill för han hade varit inne i ugnen lute för länge xD

Lördagen och söndagen var helt händelselösa, vilket också är skönt ibland ^^

Idag köpte vi biljetter till TH konserterna. Mirjam fixade gbg biljetter åt 8 pers och Sara fixade 4 sthlm biljetter. Ståplats i Sthlm och sitt i GBG. Ska bli så kul! Är hlet fantastiskt, jag kan inte förstå att det äntligen är dags. Efter över två år som deras fan ska jag nu få uppleva det optimala, en konsert!

Dock finns det vissa saker som jag irriterar mig på. Eller vissa personer kanske jag borde säga. Men, jag vill inte skriva om det nu och förstöra det här glada inlägget =) Kanske skriver om det en annan dag om jag tycker det är värt besväret. Vissa människor är faktiskt inte värda besväret.

Nu ska jag fixa middag.

xoxo
Em

Fans Caught on Camera 2009


Tokio Hotel spelar i Sverige!

Jag är så lycklig just nu.
Mina älskade tyska pojkar spelar i Sverige. 2 konserter. Den 4e och den 5e mars. I Stockholm och Göteborg.
Ingen är lyckligare än jag just nu!!xoxo
Em

2009-10-18

Tokio Hotel var på Nyhetsmorgon imorse. Men intervjun var gjord när de var här i september. Ändå, muy nice! Även om det börjar bli tradigt, hela emo-grejen. Är det bara jag som tycker emo är ett ord som tillhör 2007? Its soo old news :p

Idag har jag dammsuigt. Och bakat kakor.

Här kan ni se mina mästerverk.Haha jag vet, inte de vackraste kakorn direkt. Men de blev goda!!
Synd bara att man inte har någon att äta dem med.

Ikväll är det Gossip Girl som gäller för mig, sen votingparty på THF.
Imorgon ska min grupp lägga upp PMet på Black board ^^

xoxo
Em

Klimatförändringar

En av de grymmaste videosarna jag sett på ämnet! Killen har argument som inte ens den mest korkade jag-tror-inte-på-klimatförändringar-personen skulle kunna säga något emot.


Årets Utkastning 2009...Emmla!

Igår kväll var det Nollesittning och vi blev ettor allesammans efter att Humanitus fått säga sitt :p
Tack till Nanthin som hade kamera med sig!!Emmla och Nanthin, vi bjöds på rosa champagne!

'
Under middagen delades det ut utmärkelser. Jag blev årets Utkastning och fick en fin Kulinfo tröja. Ni kanske minns att jag blev utkastad från Kåren i blrjan av terminen, fast jag var nästan helt nykter? :p


Cissi, Emmla och Jenny på dansgolvet!


Så här trött var jag innan kvällen var slut ^^

Tack för en härlig tid som nolla! Tack till alla faddrar, och till alla andra nollor!
<3

xoxo
Em


2009-10-15

Är nöjd med dagen. PM gruppen fick mycket gjort, vi hade vår handledning, fick bra repsons och färdigställde vårt PM utifrån responsen. Ska ses på måndag för att gå igenom allt en sista gång innan det ska upp på Blackboard.

På väg hem från skolan välte jag med cykeln *rodnar* Pappa ringde och jag skulle stanna för att ta fram mobilen, men när jag satte ner fötterna i backen hade cykeln fortfarande fart så jag välte omkull. En snäll namnlös tjej frågad eom jag var okej, vilket jag sa att jag var. Sedan kunde jag prata lite med pappa och försöka att låtsas som att jag inte just gjort bort mig totalt inför nyfikna studenter.

Jag har fortfarande ont i nacken. Har varit så här sedan i måndags, det börjar bli lite irriterande. Och cykelolyckan gjorde ju inte det hela bättre, snarare sämre. Blöh.

Just det, såg att Nanthin (nanthins.blogg.se) skrivit om detta och kände att jag måste också nämna det. Loggar jag in på studentforum (intranätet för oss studenter) så ser jag ett viktigt meddelande. Tydligen har en tjej blivit utsatt för ett våldtäktsförsök igår kväll på campus. Nära gymnastikhuset. Hon hade lyckats knäa gärningsmannen i ansiktet och kunnat ta sig därifrån.

Läskigt! På vår skola. Och det var inte alls sent på kvällen heller. Dags att börja på en kurs i självförsvar kanske?
Men, man ska inte måla fan på väggen heller. Om jag gick omkring och trodde att jag skulle bli våldtagen så fort jag var ute om kvällarna så skulle jag bli galen och till slut inte gå någonstans. Och så kan man ju inte leva.

Imorgon är det dags för sittning, då blir nollorna ettor! Man ska klä upp sig och så, men jag har inte slagit på överdrivet stort. Har en klänning i alla fall och det är ju huvdsaken. Sen är det Kåren och då ska Micke Syd från Gyllene Tider uppträda. Får väl se vad han kan bjuda på =)

xoxo
Em

Oktober

Muse - Butterflies and HurricanesKent - Töntarna

 

Tokio Hotel - World Behind My Wall

 Lars Winnerbäck - Timglas


Winnerbäck & Kent

Idag, för att fira att jag bott i Örebro i 2 månader tog jag äntligen tag i saken och köpte en biljett till Winnerbäck konserten den 12e december OCH till Kent konserten den 30e mars.
För tillfället verkar det som att jag kommer gå själv på båda konserterna. Men i slutänden är det ju inte det som spelar roll utan att jag faktiskt ska gå. Jag bestämde mig för längesedan för att inget ska stoppa mig från att göra något jag vill göra! och vem vet, har jag tur så lär jag känna några roliga typer som också ska gå. Annars går jag själv, det är ju ändå inte direkt som att man står och pratar under en konsert. Lite för hög ljudvolym för det :p
Potentiella nya vänner som också ska gå på någon av de här konserten, skriva gärna en kommentar så jag vet att ni existerar!!

xoxo
Em

Gossip Girl

På söndag är det premiär för Gossip Girl. Jag har längtat hela sommaren!!

Från början var jag fast besluten att aldrig titt apå Gossip Girl, men som med mycket annat så kunde jag inte låta bli att gilla det. Har varit samma sak med Lars Winnerbäck, Kent, Cinema Bizarre och så mycket annat. Så, det var väl inte så konstigt egentligen att Gossip Girl lyckades krypa under skinnet på mig.

Mitt favorit-par är Blair och Chuck, de har bara så mycket känsla. En väldigt intressant relation. Jag tycker att Serena och Dan är riktigt tråkiga i jämförelse! Vilka är era Gossip Girl favoriter?xoxo
Em

En grå söndag med M&M i Örebro

Hallo Leute!!

Söndagen tillbringades med Mormor&Morfar, Mamma&Ragge i Örebro. Vi besökte Svampen.
Sedan käkade vi åter igen på Brickebergs...har jag sagt att de har världens bästa mat? ^^
Och sedan begav de sig hemåt.
Jo justja, innan vi åkte till Svampen så tog mamma med mig till ica Maxi så jag fick STORhandla. Och då menar jag verkligen stor med stora bokstäver xD Man får passa på när man har tillgång till bil =)

Anyways, här är lite bilder från i söndags.Svampen, 52 meter högt vattentorn med inbyggt café
Min stad <3


Jag, på det där matstället...ja ni vet...det som jag alltid tjatar om ^^


Det var en fin helg. Kul att få visa M&M hur jag har det. och skönt att få handla hem lite mat.


Avlsutar med några vackra rader från världens bästa...ja ni vet nog vilka :p

"Wir setsen unsere scherben zusammen
Wir sind eins wie yin und yang
Fühlst du mich
Wenn du atmest
Fühlst du mich
Wenn niemand da ist"
/ Für immer jetzt, Humanoid, Tokio Hotel.

xoxo
Em


Michael Jackson - This is it

It could have been great...


R.IP


2009-10-10

Mormor, Morfar, Mamma och Ragge är här.
Vi har ätit på Brickerbergs som vanligt. Men vi försökte faktiskt att hitta något annat ställe att äta på! Jag gick själv runt hela Örebro centrum för att försöka hitta nått bra, sedan gick vi till alla mina förslag och kollade. Men antingen var det lite för dyrt för vår smak, eller mat som inte föll morfar i smaken eller så var det fullsatt. Lyckat! Men, Brickebergs sviker aldrig. Och den är nära mig , så jag slapp ta bussen hem. Alltså, inget att klaga på egentligen!

Sverige förlorade mot Danmark.
Surt sa räven.
Själv är jag väl inte så himla insatt men jag tycker fotboll är kul. Och VM är alltid kul. Så det var ju synd att de inte klarade av att vinna ikväll...
Intressant är det i alla fall med TV kommentatorer. Först är det så självklart att Sverige ska vinna. Sen när det börjar gå sämre är det helt ok om det blir lika. Sen börjar man spekulera kring hur det måste gå för de ANDRA lagen för att Sverige ska ha en fortsatt chans. Intressant att lyssna på hur de vänder kappan efter vinden :p

Andreas Lundstedt, min gamla hjälte från tidiga tonåren, åkte ur Körslaget ikväll med sin kör. Vet inte riktigt vad det berodde på men hans kör kändes inte lika mycket som de andra. Varken ikväll eller förra veckan tyckte jag att de lyckades med att nå ut. Så jag blev inte förvånad. Men tråkigt var det, för Andreas är ju en sån skön kille, hade varit kul att få se mer av honom i TV under hösten.

Ska avsluta med lite patetisk information. Satt nyss och föröskte twittra, jag gör det ibland. Väldigt sällan. ofta när det gäller något TH eller THf relaterat. Ibland lite personligare, men det är än mer sällan. Men ikväll hade jag tänkt att jag skulle få till något i alla fall. Men det gick inte. Helt låst i huvudet. Jag kunde inte ens skriva Yeah, TH in Greece yesterday was awesome, för jag tycke det såg töntigt ut xD Hur fan lyckas man få prestationsångest över vad man ska skriva i en tweet?

xoxo
Em

Skavlans gäster chockerar

Såg Skavlan ikväll. Och blev helt...mållös.
Alltså, han ska ha cred, 
eller ja, det är väl antagligen hans producenter som ska ha det, för den udda skara intervjuoffer han samlar på sig.Anders Borg som bor i studentlägenhet, den norske statsministerns syster, en forskare som skriver böcker om lycka, Svenska Akademins sekreterare, Peter Jöback och...nån stolle som skriver bigorafier och som nu skrivit en om Michael Jackson.


Här kan ni se intervjun med Jöback :
http://svtplay.se/v/1722627/skavlan/klipp__peter_joback_ar_gast_hos_skavlan
Han uppträdde även med en av låtarna från kommande skivan som han spelade in i New York. jag såg dokumentären därifrån för ett par veckor sedan opch var genast indragen i Peter Jöbacks värld igen. Hans varma bruna ögon lurar allti tillbaka mig, och hans sammetslena röst. Så det förvånar mig inte om jag kommer stå där med senaste skivan i handen och köpa den bara för att sedan inte förstå hur det gick till. I vilket fall som helst så var dokumentären brilliant, intervjun hos Skavlan var inte alls lika bra. Lite samma saker som nämndes, men dokumentären i helthet var överlägsen.Anders Borg var rolig, han är en rolig prick. Om jag ignorerar det faktum att han är moderat så skulle jag kunna tänka mig att samtala med honom under en middag, säg Nobelmiddagen eller något liknande. Svenska Akademins sekreterare pratade om hur han fått annonsera årets Nobelpristagare i litteratur pch hur hemskt det varit att stå där med alla blickar riktade mot sig och hundratlas kamera blixtar. News flash, det finns de som lever så varje dag. Som lider betydligt mycket mer av det varje dag, du fick stå ut i några minuter. Sluta gnälla tack!Läkaren från Norge, som var syster till norske statsministern och han som forskade om lycka skulle diskutera hur det kommer sig att norge är det land som återigen är bäst att leva i. Det land med den lyckligaste befolkningen. De kom inte fram till så värst mycket.

Men det värsta. DET VÄRSTA. Jag blev upprörd. Den amerikanska snubben som jag inte minns namnet på, som försörjer sig på att skriva biografier om kändisar...han var hemsk! Hans outfit, hans attityd, hans röst. och det han sa. Han sitter i TV och säger att Michael Jackson var bög, och att MJ hade tänkt "komma ut" om homosexuella äktenskap blev lagliga i Kalifornien. Han sitter och säger det som om han själv hört MJ säga det, han använder endast MJ's förnamn. Som om han vore en gammal polare. Jag blir äcklad! Jag skiter fullständigt i vad MJ hade för sexualitet men för den här snubben att sitta och uttala sig om det så där, när MJ själv är DÖD och inte kan föra en egen talan...Det är förskräckligt. Jag var tvungen att byta kanal.


Let him rest in peace

xoxo
Em


Dagens dikt (2009-10-09)

Smärtan - Edith Södergran

Lyckan har inga sånger, lyckan har inga tankar, lyckan har ingenting.
Stöt till din lycka att hon går sönder, ty lyckan är ond.
Lyckan kommer sakta med morgonens susning i sovande snår,
lyckan glider undan i lätta molnbilder över djupblå djup,
lyckan är fältet som sover i middagens glöd
eller havets ändlösa vidd under baddet av lodräta strålar,
lyckan är maktlös, hon sover och andas och vet av ingenting...

Känner du smärtan? Hon är stark och stor med hemligt knutna nävar.
Känner du smärtan? Hon är hoppfullt leende med förgråtna ögon.

Smärtan ger oss allt vad vi behöva —
hon ger oss nycklarna till dödens rike,
hon skjuter oss in genom porten, då vi ännu tveka.
Smärtan döper barnen och vakar med modern
och smider alla de gyllene bröllopsringarna.
Smärtan härskar över alla, hon slätar tänkarens panna,
hon fäster smycket kring den åtrådda kvinnans hals,
hon står i dörren när mannen kommer ut från sin älskade...
Vad är det ännu smärtan ger åt sina älsklingar?
Jag vet ej mer.

Hon ger pärlor och blommor, hon ger sånger och drömmar,
hon ger oss tusen kyssar som alla äro tomma,
hon ger den enda kyssen som är verklig.
Hon ger oss våra sällsamma själar och besynnerliga tycken,
hon ger oss alla livets högsta vinster:
kärlek, ensamhet och dödens ansikte.


Fredspriset

...går till Barack Obama!

Jag gillar killen. Men har han förjtänat priset? Han har varit president i mindre än 1 år.
Jag vet inte riktigt om jag tycker att han redan gjort sig förtjänt av ett så speciellt pris.

Men, stort grattis till honom!


Tokio Hotel - Screamin'

In you face stalkers!!!Lyrics:

I`ve never seen anything else
Quite like you
You look at me vacantly empty
Just stare right through

I`m such a sad, sad sight
It`s such a cold, cold night

I`m screaming on the top of the world
Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me
Don`t you know that
I`m screamin´ from the top of the world
Don`t you feel me

I`ll scream till I`m bleeding
and I will crush through the ceiling
No you don`t know
What I`m feeling
And that I`m dying
Trying, trying

Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me

I`ve analized everything, Anything
That you do
I am physically, mentally over obsessed with you

I`m such a sad, sad sight
It`s such a cold, cold night

I`m screaming on the top of the world
Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me
Don`t you know that
I`m screamin´ from the top of the world
Don`t you feel me

I`ll scream till I`m bleeding
and I will crush through the ceiling
No you don`t know
What I`m feeling
And that I`m dying
Trying, trying

Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me

And I`m so close
To what I`ve dreamed of
But it hurts so
Yeah it hurts so

I`m screamin´ on the top of the world
But I don`t think I can be heard
by you, you
Could it be you never will
Could it be I have to kill
This dream that makes me ill

I`m screaming on the top of the world
Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me
Don`t you know that
I`m screamin´ from the top of the world
Don`t you feel me

I`ll scream till I`m bleeding
and I will crush through the ceiling
No you don`t know
What I`m feeling
And that I`m dying
Trying, trying

Can you hear me
I`m screamin´ from the top of the world
can you hear me


2009-10-09

Hejsan!

Okej jag är medvteen om att gårdagens inlägg inte var det mest mogna jag någonsin gjort. Men vad sjutton...om jag vill vara omgogen ibland så får jag väl det. Jag var förövrigt irriterad :p

Nu är jag strax på väg ner till skolan, ska träffa Nanthin (www.nanthins.blogg.se) och vi ska jobba vidare med vår lilla uppsats.

Imorgon kommer mamma, Ragge och Mormor & Morfar ner till Örebro för att hälsa på mig. Ska blir riktigt kul!

Ikväll är det MTv Day i Grekland och TH ska uppträda med nya låtar för första gången. Förhoppningsvis kommer vi kunna se det på MTV senare med MTv World Stage.

Ja det var väl allt. För tillfället.

xoxo
Em

All reklam är bra reklam?

Humanoid har bara fått dåliga reccensioner av svensk media.

Nu svarar jag på några av de allra värsta recensionerna!


If I could give you the moon and the stars...

" They're telling me
It's beautiful
I believe them
But will I ever know?
The world behind my wall"

 - World behind my wall
 Humanoid 2009


Jag är lite inspirerad av Madde (www.jinxchan.blogg.se) och två inlägg som hon skrivit. Så jag tänkte också försöka formulera lite tankar kring ämnet. Istället för att klottra sönder hennes blogg med långa kommentarer :p

Om jag kunde ge er månen och stjärnorna... så skulle jag göra det. Om det var vad som krävdes för att ni skulle vara lyckliga, må bra. Ni är i det här fallet Tokio Hotel. Men det kan egentligen vara vem som helst som man bryr sig vädligt mycket om. Det skulle kunna vara min familj. Men just i det här inlägget så är det Tokio Hotel jag syftar på.

Jag undrar om de vet hur starka band vi har till dem.
Jag undrar vad de ser när de tänker på sina fans.

Jag är rädd för vad de ser när de tänker på sina fans.

Kan mycket väl tänka mig att det finns en slags hatkärlek. Någon kväver dig, men du älskar denna någon. Så du låter den hållas. Bara när du börjar tappa luften och förlora medvetenadet knuffar du bort personen.

Men ser de bara de fans som håller stryptag på dem? Som förföljer, som sprider rykten, som kräver kräver kräver? Och därmed kväver kväver kväver?

Jag är rädd för det.

Om jag kunde skulle jag ge dem månen och stjärnorna. Om det var vad de ville ha. Eller jag skulle i alla fall ge dem en mer riktig bild av deras fans. Jag skulle vilja samla ihop alla kloka, alla fina fans, och lägga deras berättelser i en låda och skicka till killarna. De som berättar vad Tokio Hotel betytt i deras liv. De som berättar hur de gör allt de kan för att undvika bilder tagna av stalkers, hur de kämpar för att stoppa spridning av korkade rykten. Hur de bara älskar musiken, så mycket. Att inget annat betyder något.

Det finns så mycket kärlek. Som är ren kärlek. Som är äkta.

I mina ögon finns det 3 huvudkategorier av fans, de smutsiga som förstör, de rena som försöker upprätthålla och de ovetande. De ovetande är lättpåverkade, kan enkelt falla offer för de smutsiga. Så det är upp till de rena att försöka fylla de ovetande med rätt värderingar. För att skydda dem. Lite så ser jag på min roll som admin för THF. jag skyddar medlemmarna från sådant som ändå bara förstör för Tokio Hotel och på samma sätt skyddar jag Tokio Hotel. Försöker lätta litegrann på det där stryptaget, försöker bända loss fingrarna.

Vet inte om det här inlägget egentligen fick något sagt. Det kanske bara blev obegripligt
Men jag behövde få ur mig det.

xoxo
Em

Humanoid

Finns nu på Spotify: spotify:user:emmlan90:playlist:3y0dIEC07ycRfMqfggT1S5

Jag väntar spänt på min tyska deluxe som kommer om ett par dar. Köote engelska standrad på Åhlenes idag.

Ett ord:
Kärlek


2009-10-02

Ska strax sova. Kände bara att jag behövde blogga. Har aldrig känt så förr, så jag tänket...go with the flow.

Har precis kommit hem från PR kickoff/tenta-festen! Grymt kul att se lite mer vilka man går i samma klass som och få snacka lite mer med folk. Sen alltså...det kan hända att jag gjorde bort mig, lite. Men, då gjorde jag ju i alla fall något. Jag är inte den typen av person som döljer hur jag tänker och känner, sån är jag bara inte. Har försökt förut men det lyser bara igebom så jävla väl, jag är en usel lögnare. Så jag kanske gjorde bort mig. Men då ar jag ju åtminstone ÄRLIG.

Så kom jag hem för en stund sedan, loggade in på THF...och första 3D konserten har ju varit idag. Vad ser jag om inte ett klipp från en av de nya låtarna Zoom, där TOM SPELAR PIANO! Tror ni att jag fick tårar i ögonen eller? For sure. Gud...jag är helt tagen. Och helt lost i mina tankar. Okej så alkohol, ärlighet och Tom som spelar piano är kanske inte den bästa kombon, eller så är det den allra bästa. Who knows.

Nää nu ska jag sova. Ska åka hem och hälsa på familj och vänner imorgon, tåget går 13.00. återvänder till Örebro onsdag kväll.

Ha det fint <3

xoxo
Em


Linkin Park - Shadow of the day

Jag fullkomligt älskar den här låten. Ända sedan jag använde mig av den som inspiration till ett välidgt sorigligt kapitel i en fanfic för snart 2 år sedan så har jag varit helt såld på just den här låten, lyssnar på den lite då och då och bara njuter av hur vacker den är =)


2009-10-01

Oktober, hösten är verkligen här. Kyligt, färgglatt och mysigt =)

Idag har jag tvättat, och städat. och fixat lunch. Ska snart promenera till Brickebacken innan det är dags för mig at fortsätta plugga till tentan. Tentan som är imorgon...det känns som att jag borde vara mer nervös än jag är. Jag hoppas det går bra.

Sen ska vi skriva en uppsats också, jag och två andra i min grupp. men jag åker hem på lördag så vi ska mest läsa på och hålla kontakten tills jag är tillbaka i Örebro. kommer tillbaka onsdag kväll, onsdag den 7e oktober. HUMANOID kommer förhoppningsvis vänta i min brevlåda. Om allt har funkat som det ska med Ginza...

I helgen var jag först till Frimis med Sara på fredag, sedan på lördagen var det först TH träff på stan med härliga Tokio Hotel fans från Örebro, sedan Its SÅ på kvällen. Jag hade jättekul! Moneybrother är grym live, Millencolin var största stjärnorna, Promoe är en poet men Familjen var kvällens sämsta. Riktigt dålig.

Ska försöka blogga lite mer än jag gjort tidigare i veckan, har bara haft så mycket att göra - mest plugg.

xoxo
Em

RSS 2.0