2010-08-31

Du heter: Emelie
Smeknamn: Emmla 
Låt som när du är ledsen sörjer till: Family Portrait - Pink
Beroende av: Choklad
Vad tror folk om dig? Att jag är en sån som sköter mig och är duktig jämt
Stämmer det? För det mesta är det sant, men absolut inte jämt...I can be bad
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är duktig på att skriva
Hur imponerar man på dig? Genom att visa att man bryr sig
Brukar du skratta för dig själv? Självklart, så blir det ju när man bor själv.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Yes :) jo samma här bara jobb jobb jobb^^ ja det vore kul :)
Var bor du? Örebro
Trivs du där? Absolut
Hur svarar du i mobilen? Ja hej...eller hallå.
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att Länsförsäkringar är lite konstiga.
Antal timmar sömn inatt: 7-8 timmar kanske.
Sov du ensam: Yes.
Brukar du komma i tid: Alltid, min fula ovana är att jag kommer för tidigt, typ sällan mindre än en kvart innan utsatt tid
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: De finns, och det är jag så klart glad över, annars, inte mycket.
Vad saknar du: Inget just nu
Hade du en bra kväll igår: Helt ok
Favorit dryck på morgonen: O'boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: ca 23.00
Är du blyg? Bara med människor som jag vill ha en relation med, stora folksamlingar är inga problem.
Sysslar du med någon idrott: Näe, går bara på yoga pass och sånt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Gå ut på krogen
Är du nöjd med ditt liv: Helt klart
Är du bortskämd: Det tror jag inte
Vad gör du i morgon: Träffar min responsgrupp
Vad är det värsta du vet? Falska människor
Har du bra vänner och äkta vänskap? Utan tvekan
Vad är det finaste du fått? Min mammas gamla vigselring ihopsatt med hennes gamla förlovningsring från när hon var med min pappa 
En speciell dag du minns: 5e november 2009, MTV gala i Berlin och Tokio Hotel på scenen.
Du samlar på: Inget
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
När grät du senast: Minns inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa
Vill du gifta dig: Absolut
Vill du ha barn: Kanske, med rätt person.
Är du musikalisk? Haha...nej inte alls.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej, men när jag var liten gjorde jag det.

2010-08-29

Så där ja. Nu är jag på plats i Örebro, sedan igår. Storhandlade och lyckades ändå glömma bordsmargarin, får köpa det på Pressbyrån imorgon efter föreläsningen. Kursstart imorgon alltså, sedan individuellt skrivarbete som ska läggas upp för en responsgrupp, sedan Lösnummer möte.

Idag träffade jag Martina (www.zoomintome.blogg.se) det var riktigt kul, grym tjej och det är så kul att hon flyttat dit! Igår kväll dök Monica upp också, mitt i regnvädret. Det är så kul att två tjejer som jag verkligen gillar har flyttat hit.

Kommer säkert blogga mycket oftare nu än under sommaren, så håll ögonen öppna.

xoxo
Em

Nausicaa Beach 2010

Så har även jag varit där. Platsen som hela släkten pratat om i flera år. Alla kusiner har redan varit där. Och om knappt en vecka åker min söta kusin Isabelle dit igen, denna gången med sin pojkvän.

Blue Village Nausicaa Beach.
Cypern.

Så vad kan jag då säga om denna plats, som varit så omtalad inom släkten? Jag förstår charmen, helt klart. Vi hade dessutom All inclusive armband vilket betydde fri tillgång till frukost, lunch och middag buffe. Samt drycker (även alkohol) och snacks under hela dagen. Väldigt enkelt och behagligt liv. Dessutom slipper man sandstrand. Jag gillar inte sandstränder. Här klättrar man bara rakt ner i havet. Vill man till en sandstrand finns det en alldeles nära, inte lång promenad. Men för mig var det ett plus att slippa all jobbig sand.

Jag var även lite hurtig under veckan, deltog i vattenjympa fyra dagar. Ganska mycket om man har i åtanke att det egentligen var 5 dagar då det var möjligt för mig att vara med. Första dagen var vi bara så däckade att det var jobbigt nog att ta sig från solstol till bad. Och sista dagen lämnade vi Nausicaa direkt efter frukost. Så, jag missade bara en dag. Är lite mallig över det, och det hjälpte absolut min solbränna, man får bra mycket sol på sig när man gör vattenjympa.

På tal om solbränna. Ni som känner mig vet att jag aldrig blir brun. Det är som att jag har två lägen, likblek eller röd som en tomat. Men jag blev brun den här gånger kära vänner! Inte så där chokladbrun som Isabelle blir. Men jag blev brun. För att vara jag. Allt är ju relativt så klart.

Det var en hel del strul de första dagarna. Luftkonditioneringen i vår första lägenhet funkade inte, så då fick vi byta till en annan lägenhet men dät blev det något jätteallvarligt fel som vi tror hade med electricitetetn att göra så vi kunde inte få bo kvar där (dessutom funkade inte luftkonditioneringen där heller). Vi blev uppgraderade till en suite. Hotellets finast "rum". Men kära nån det var mer än ett rum, mer än en lägenhet, det var ett hus! Två sovrum, båda med angränsande badrum, hall, kök, vardagsrum, stereoanläggning, två ballkonger, ett badrum på nedervåningen också. badrummet nere hade dusch, badrummen uppe hade badkar varav det ena var ett bubbel-badkar. Dessutom, en terass med egna solstolar och...EN EGEN POOL. Så ja...vi hade ju tur i oturen, minst sagt.

Maten var bra, det fanns alltid valmöjligheter, vilket är bra för mig och min mage som är allt annat än snäll. Att köpa in en tallrik mat på en restaurang är annars ett helvete för mig för jag vet aldrig om jag ska äta upp och får alltid dåligt samvete då jag vet att vi betalat för den mat jag inte äter upp. Här var det buffe och ingen press alls, bara att ta det jag kände för att äta och var sugen på. Heavenly!

Showerna var ruggigt bra. Till och med barnshowerna. Jag skrattade så mycket åt clownerna Coco och RajRaj. Kände mig som en femåring. Det var en skön blandning med låtar och teman på showerna, och förutom de fyra artisterna som sjöng och dansade var även en varitetartist med och uppträdde med bland annat jonglering. Han kom fram till mig efter en show och sa att han kände igen mi från Vasa, tydligen hade han gått cirkusgymnasiet där. Världen är bra liten ibland.

Sista dagen passade jag på att gå på det spa som fanns på hotellet och fick en manikyr, det har jag aldrig fått förut och jag tvivlar på att jag kommer göra det igen. Dont get me wrong, det var underbart, händerna har aldrig varit så bortskämda och mina naglar har aldrig varit så fina som de är nu. Men det var dyrt och jag är inte total inkompetent själv, jag kan ta ganska bra hand om mina naglar, klippa, fila, fixa nagelbanden, måla dem. Behöver inte lägga ut pengar på att nån annan ska göra det. Men det var skönt att få skämma bort sig själv lite, unna sig något, så jag ångrar det inte alls.

Här kommer då lite bilder från veckan.
Cypern 13/8 - 20/8

Imorgon kväll åker jag med familjen mot Arlanda. Är inte tillbaka förrän den 20e.

Bara så att ni vet :)

Jobbveckorna på Rosenlöfs har gått som smort. Förutom min moppe olycka som jag glömt skriva om här, men jag är nöstan helt läkt nu så semestern är räddad!


Hoppas ni har det fint i sommaren. Och att ni ser framemot hösten, för det gör faktiskt jag!

xoxo
Em

RSS 2.0