Tokio Hotel - Zoom into me

Bara för att jag längtar så mycket idag.


Lady Gaga står upp för lika rättigheterVad kan man säga. Hon är grym.


The final countdown

2010-03-04
2010-03-05
<3
Här kommer lite bilder som jag tog med min webcam på tåget mot Örebro i onsdags =)


Igår var det tjejmiddag och bowling med Sara och Mirjam, riktigt najs! Mirjam visade oss också massor av bilder och videos från TH konserten i Bryssel, shit vad pepp jag blev av det!! Snart är det min tur :)

Ha det fint alles. Så kanske jag lägger upp lite fler bilder senare, har lite birthday pics från förra veckan i min kamera, en kamera som det är dags att tömma nu...den måste vara tom på bilder men full på batteri inför den kommande veckan ^^

Tchüss!

xoxo
Em


2010-02-25

Alltså hjälp. Vart har veckorna tagit vägen?

Kom tillbaka till Örebro igår i alla fall.
Ska lägga upp lite bilder från helgen senare idag, har inte orkat packa upp kameran än.

Om 1 vecka är det dags för Tokio Hotel live in concert.
Sjukt.

Och massor av spännande saker är på gång. Både MTV, Okej.se och Live Nation har varsin m&g tävling.
Sen är det en massa annat spännande som gör att det bubblar lite extra i mig, men det skriver jag mer om en annan gång.

Imorgob ska jag träffa Anna på stan och fika, ska bli trevligt, har inte sett henne sen i november. Och på lördag ska jag, Sara och Mirjam ha lite tjejmiddag hemma hos mig och sen in på stan för att bowla. Det blir för att fira min 20 års dag. Om ni missade det så fyllde jag 20 i söndags =)

Hm...vad mer?

Nej inget mer just nu. Lägger som sagt upp lite bilder senare.

Tchüss!!

xoxo
Em

Tokio Hotel, Kenza och Universals PR-spektakelDet drar ihop sig. (bilden är från EMA, november 2009).

Ikväll är det turnépremiär!! Jag tar emot sms från Sara (weareradiohysteri.blogg.se).

Tågen är inte snälla. Så allt resande nästa vecka riskerar att bli kaosartat. Men man gör vad man måste för TH inte sant?

En liten sak jag måste nämna bara. Och inte för att klaga eller gnälla. Eller jo, lite. På uppdrag från MTV ska Kenza och Mirre gå på 4 Th konserter, smyga runt back-stage och intervjua fans som köar. Kul för dem! (jag menar det, verkligen). Men. O.Rätt.Vist. Också. Så klart. För det första gjorde de inget bra jobb alls i Köln. Kenzas intervju med killarna i september var helt okej och hennes rapportering från red carpet på EMA var också okej. Men ja. Vi vet ju alla varför de får göra det här. De är 2 TH fans. De blogga roch jobbar för MTV. Saken är den att det finns massor av andra TH fans som skulle förtjäna detta minst lika mycket. Varför ringer inte MTV upp en ledare för en svensk fanclub t.ex? Inte nödvändigtvis mig, men kanske Mirjam eller Madde? Nån från en svensk fanclub som kunde få gästblogga på MTV och göra den här resan. Eller åtminstone, att en sådan person kunde få göra den här resan tillsammans med Kenza och Mirre!

Det är alltid jäkligt konstiga prioriteringar. Universal Sverige prioriterar sin relation med Kenza Zouiten mer än sin relation med officiella svenska fanclub sidan som min vän Mirjam driver. Och jag förstår varför. Det handlar om potentiella kunder. Att genom att Kenza skriver om något i sin blogg som har en läsarkrets på 100.000 om dagen, så kan det vara så att någon av de 100.000 får för sig att köpa en skiva med TH. Bli ett fan. Det handlar om att fånga in nya potentiella fans men främst potentiella kunder. 

Men vad med de fans som redan finns? Vi som driver fanclubs. Jag med THF, Madde med Street-teamet och Mirjam med Officiella Fancluben, vi tar hand om de fans som redan finns. Ser till att de fortsätter vara fans! Är inte det minst lika viktigt? Borde inte ett skivbolag intressera sig minst lika mycket för att behålla de fans som redan finns?

MTV och Universal är inte samma sak, och själklart tjänar MTV på att låta Kenza gör något då de får fler tittare då och fler läsare till sina mtv-bloggar. Det är ju själva anledningen till att hon anställts där. Men, som jag skrev tidigare. Skulle det skada att låta någon från en fan-sida vara med på ett hör också? Någon som jobbar varje dag för Tokio Hotel utan att tjäna ett öre på det?


xoxo
Em

2010-02-16

Fasiken jag missade att blogga igår, hade tänkt uppmärksamma att jag nu varit Örebro-bo i 6 månader =)

Ser att det var ett bra tag sedan jag bloggade. Varför? För jag bara pluggar. Gör verkligen inget intressantare. Och pluggandet sliter ut mig. På fredag är det äntligen tenta-dags. ÄNTLIGEN. Vid det här laget struntar jag nästan i hur det går, bara det blir gjort.

Och just det....nån fyller år på söndag *host* Men det kan vi prata om då.

Armbandet jag skrev om sist har jag förövrigt beställt nu efter vissa påtrycknigar. Känns bra!

Imorgon är det afrodans, ska även klämma in ett yoga pass på torsdagkväll. Ser framemot det. Ska försöka låta bli att drunkna i böckerna innan dess bara.

Hoppas ni har en skönare vecka än jag.

xoxo
Em

Hilf mir fliegen

Jag vill ha!!!! MÅSTE HA!!

Så coolt. Snyggt. Wow.

Dyrt >.<

Födelsedagspresent någon? ^^
Om någon känner sig givmild nog att köpa ett armband åt mig för 245 spänn jisses...
Men drömma kan man ju. Och snyggt är det.

Den finns här i alla fall: http://www.cocoo.se/web/article.asp?artID=8950Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine Flügel
Ich tausch sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch sie heute Nacht
Gegen alles, was ich habxoxo
Em

Vampire Diaries

Den är grym! Har tänkt hela veckan att jag skulle kolla på seriestarten ikväll och hittills är jag positivt överaskad! Visst det finns vissa parareller man kan dra till Twilight, men det finns heller inte så många olika sätt att beskriva vampyrer på. Och efter att ha sett ca 15 minuter (det är första reklampausen nu) känns det som att den är lite sämre än Twilight men lite bättre än True Blood!

Så, nu vet jag vad jag ska se varje torsdag i fortsättningen!

Se den ni också!xoxo
Em


Just a thought...

Livet inte är oändligt, men döden är det. Kanske är det så att livet bara är en förberedelse. En sorts utbildning där vi letar fram våra drömmar, vår kärlek, vår lycka och vår mening. Livet sätter oss på prov och i döden senare blir vi belönade för det vi har kommit fram till och det som vi har klarat av. Vi får vara tillsammans med de människor som betytt mest för oss och som vi själva har betytt mest för. Kanske är döden den plats och den tid där vi äntligen får slappna av och njuta av det som vi har, det som är vårtxoxo
Em

2010-02-09

Nu är äntligen all skit med CSN löst. Så skönt!

Idag har jag promenerat till Coop, pluggat och diskat. No more no less. Har seminarie imorgon sen bara en massa plugga själv dagar innan tentan nästa fredag. Ska boka tågbiljetter också. Men min skrivare är dum och jag vill försöka fixa den innan jag bokar så jag kan skriva ut beställningen. Men om det inte skulle gå så kan jag ju bara skriva ner bokningsnumret, men ändå. Vill ju ha en funktionerande skrivare!

Var nog allt för nu.

xoxo
Em

Februari

Owl City - Fireflies
 


Cobra Starship - Hot messSalem Al-Fakir - Keep on walking


Bild.de

...kan ju ta sig nånstans.

allvarligt.

men tack för att ni gett mig dagens skratt.
nej fan, veckans skratt
LOL

Reklam

Svalkande is
Allt du önskar dig
Ring!
Slipp dina besvär
Centrum för eget skapande
Tack vare
Svalkande is
Glas ingår
Tänk stort
Pussla ihop din framtid

Tar bort blanka partier
Plötsligt känns allt ganska puckat
Mer glans
Alla vägar
Självförtroende
Alltid vacker

Fyllelogik
Stjärnor
Plats sökes
När du har en flodhäst i sängen

Förvarar du dina fotografier i en skokartong?


Humanoid City Tour

So GEIL!!!

Längtar så oerhört mycket.

Älskar killarnas engelska. Bills "AAAH-wesome" i del 2 är bäst ^^


Skojigt värre


www.photofunia.com


2010-02-01

Det är den första febuari.
Om 20 dagar är jag 20 år gammal.
Om 30 dagar är det dags för Tokio Hotel @ Globen.
Om 31 dagar är det Tokio Hotel @ Skandinavium.
Jag har väntat i 2 år.
Helt sjukt. Minns ni 2008? Minns ni vad ni gjorde? Jag minns det som igår.

Yoga passet i lördags var fantastiskt. Ska göra det igen i helgen. Men först tänkte jag prova på afro-dans på onsdag. Wish me luck! Efter träningen i lördags åkte jag till Willys, och sen på kvällen träffade jag nanthin och vi såg Snabba Cash. Den var verkligen bra, bästa svenska filmen jag sett på länge.

Igår gjorde jag mer eller mindre igenting och idag har jag tvättat. Sitter och skriver brev till CSN nu. Ikväll blir det fisk-crisp och potatis. Imorgon är det mässa på skolan, med en massa potentiella arbetsgivare. Och på onsdag har jag seminarie. Så det är fullt upp alltså!Emmla, 2008

xoxo
Em

RSS 2.0