Pictures & WordsKälla: www.weheartit.com/Emmla


2010-06-10

Wow hon bloggar igen.
Haha.
Jag sa ju att jag skulle bättra mig.

Idag tar Vasaskolan studenten.
Imorgon är det 1 år sedan jag gjorde det.

Tiden går så fort!

Idag ska jag städa och tvätta. Imorgon kommer mamma hit. På måndag börjar jag jobba.
I tisdags var sista hemgrupp-mötet före sommaren. Vi grillade och hade det väldigt trevligt, två av tjejerna hade precis fyllt 20 så vi gav dem presenter. Koppar med olika blå färger och mönster, och te.

Nu har jag fått in skattepengarna också. Känns riktigt bra. Det, plus lönen jag får i sommar, plus pengarna jag sparat gör att det känns lugnt inför höstterminen då jag inte ska låna pengar. På tal om det, måste kolla upp med CSN om de kommer skicka hem papper eller om jag bara ska göra ansökan online i år.

Okej det var väl allt för idag. Säsongsfinal av vampire Diaries ikväll och nästa vecka är det säsongsfinal av Greys Anatomy, jag höll på att dö av spänning igår! McDreamy skjuten...jisses.

Bjuder på en liten bild från min student förra året.xoxo
Em2010-06-07

Jisses.

Det var ju en halv evighet sedan jag sist bloggade.
Ber om ursäkt för det. Men jag har verkligen inte haft lust, har inte känt att jag haft något att skriva om. Har desstuom tyckt att andra saker krävt min tid och uppmärksamhet.

Men nu är det andra tider. Första läsåret på universitetet i Örebro är avklarat. 1/3 klar. Bara vi får resultatet på B-uppsatsen och det visar G. Då kan jag pusta ut, vara nöjd.

En sommar framför oss nu. Jag ska jobba, fem veckor på Sandvik. Sedan blir det Cypern med familjen i augusti innan det blir till att återgå till skolbänken.

Den 14e juli släpps Humanoid City Live. Ska bli fantastiskt.

Nu när jag har ett jobb ska jag köpa både DVDn och CDn. Andra saker jag gärna vill skaffa mig i sommar är en yogamatta och en yogaDVD. Och en minilaptop till i höst.

Lite andra kommentarer, stödjer Ship to Gaza helt och fullt, det som hände förra veckan var verkligen fruktansvärt. Och det hade varit lika illa om det varit ett israeliskt skepp som blivit bordat av palestinsik militär. Det handlar inte om nationalitet, det handlar inte ens om deras historia och konflikten i stort. För mig i det läget handlade det om rätt och fel och det är inte rätt att borda ett skepp på internationellt vatten, döda människor och tvinga skepet i land för att sedan få dem deporterade som illegala invandrare. Hela sirtuationen var absurd.

xoxo
Em

RSS 2.0