April 2011

Vad vore livet utan MUSIK?????
Ni vet att jag brukar lägga upp lite låttips här, på favoritlåtar denna månad.  Men  den här månaden tänkte jag börja med att dela med mig av lite av den musik jag köpt den här månaden. Jag har shoppat loss, minst sagt. Först köpte jag två skivor på Najs Prajs när de hade stor rea. Och för några dagar sedan beställde jag hem två skvor och en musik-DVd från cdon som kom fram idag, eftersom jag hade en fraktfri kod på cdon.com :)
Köpte de andra två Jonas Brothers albumen för några månader sedan. Demi Lovato har ett till album ute, men jag tyckte det var lite för dyrt för att jag skulle köpa också det just nu, det får bli av vid ett senare tillfälle. Räknar även med att köpa fler Switchfoot album så småningom :)
Förutom det här så har jag lyssnat en hel del på:
Britney Spears - Till the world ends


Katy Perry feat Kanye West - E.T

The Ark - The Apocalypse is Over

The Ark - Breaking up with God
Dagens dikt 2011-04-11

Nils Ferlin - Jag såg du förstod

"Det var få människor som såg
att mina ögon var sorgsna
ty jag skrattade mycket.
Du märkte det
och du frågade ofta varför.
Då skrattade jag - återigen,
och kanhända jag sa
att allas ögon kan väl inte vara
så glada som dina.
Men jag lyckades aldrig narra dej
och jag såg du förstod
eller anade
att vi inte skulle vara tillsammans
- tillnärmelsevis
så där länge som visorna
och vi själva ordat om."The Ark 2011-04-07

Det var en underbar kväll. Vi stod second row och var så nära så nära The Ark. Älskade känslan av att veta att de faktiskt kunde se oss och höra oss. En kille som var front row alldeles framför mig grät under en låt då gav Ola honom en handduk och visade att han skulle torka tårarna, en tjej framför mig höll på att svimma och vakten skulle hämta vatten åt henne men innan han hunnit göra det hade Ola gett henne en av vattenflaskorna som bandet hade på scenen. Sådana små saker var så fina i torsdagskväll! Sedan att de spelade en massa gamla godingar som mina älsklingslåtar Diseas och Radical Thing gjorde ju inte saken sämre. Det var den bästa konserten jag varit på, The Ark på Maxim 2011 och The Ark på Grönan 2007 slår alla andra konserter jag varit på med hästlängder. Som live band är Ark bara bäst.
Foton tagna av mig:
Foton tagna av Isa:
Videos filmade av mig:
Ber om ursäkt på förhand för min inte alltför strålande sånginsats i dessa videos haha.

RSS 2.0