UtanNamn

Drömmen, att komma iväg, till en ny plats och möta nya människor. Att uppleva saker, finna nya drömmar, utvecklas som människa. Jobba med kreativa inspirerande människor på fantastiska platser. Fotografer, konstnärer, artister, regissörer, författare, manusförfattare, filmskapare. Drömmen, att andas kärlek till konsten. Kärlek till orden, bilderna, den fria tanken. Fantasin som flödar. Bevara integriteten, framhäva ärligheten, öka trovärdigheten. Allt handlar om relationer. Relationen med publiken. Inte kunden utan vännen, medmänniskan. Drömmen, att möta nya människor, skaffa vänner för livet. Vänner som man kan lita på, som man skulle ge sitt liv för och som man vet skulle göra det samma för en själv. Vänner som man kan skratta åt och med, gråta, leka, skämta, busa, diskutera, debattera, bara vara. Inga krav. Ingen besvikelse, inga lögner, ingen oro. Inget spel. Drömmen, att möta någon att älska och bli älskad av. Stå i vit klänning vid ett altare. Skapa en familj, med barn och vänner. Drömmen, ett julfirande i ett hus någonstans i världen. Barnens ögon tindrar. Ingen stress, ingen press, inga krav. Inget schema. Viktigast av allt, huset fullt av värme, glädje, kärlek, julefrid. Drömmen, att få vara lycklig. Att ha ett jobb som är tillfredsställande, att ha vänner att vända sig till i alla lägen. Att ha någon att dela livets alla upp- och nedgångar med. Att ständigt känna, det är för bra för att vara sant, men om jag drömmer – väck mig inte.


Februari färgar världen vit och gör den kall


Det är svinkallt ute....

Och äntligen kommer en uppdatering från mig. Vi fick godkänt på uppsatsen och nu har jag äntligen fått in nya pengar på kontot från CSN, köpt all kurslitteratur till spanska A (utom en bok). Flyttat hem från Örebro och in i stugan på gården hos mamma, umgåtts med en fin tjej från Gävle som heter Katrina, gått på bandy med pappa och farfar, ätit semlor hos mormor koch morfar och fått två för-tidiga-födelsedagspresenter. Förra helgen fick jag en SamsungGalaxyMini av mamma  tidig 22-års present och i torsdags fick jag en biljett till musikalen Spamalot i Stockholm av bästa Isa. Vi hade en fantastisk kväll i huvudstaden och sedan sov jag över hos henne i Uppsala.

Om ni inte vet vad Spamalot är borde ni kolla in det här klippet, Sveriges humorelit medverkar:Framöver väntar Praise Explosion i Katrinas församling, Korskyrkan i Gävle, på lördag. Sedan åker mamma och hennes man till Ullared och jag ska vara hundvakt. Därefter firar vi den 18e februari med kalas frö min lillebror som blir 20 den 23e, då får släkten även chansen att gratulera mig men huvudpoängen med festen är att fira 20 åringen. 22 är en så meningslös ålder...

I mars skulle jag vilja åka tillbaka till Örebro och gå på Kingdom Culture...men jag behöver sova hos någon då så måste kolla upp det lite närmare. I så fall är det den 9e mars. Sedan hoppas man ju på SM final i bandyn mot slutet av mars. Och det blir möjligen Valborg i Uppsala, sista april. Och just det, nu glömd ejag nästan det viktigaste av allt, i slutet av maj drar mamma och jag till Grekland! Vi ska till Lefkas och ska bo på Captain Stavros hotell i Nidri. Det blir en examenspresent till mig själv för Spanska A terminen slutar 12 maj med ett nationellt prov i grammatik, måste komma ihåg att så fort som möjligt bestämma en plats att skriva provet på, lutar åt Högskolan i Dalarna och om inte det funkar kanske det blir Uppsala universitet. Bara jag slipper åka upp till Mittuniversitetet och skriva det där. Så efter 12e maj får jag så klart vänta ett tag på rättning innan betyget på kursen kommer, sedan är jag fri att ansöka om examen hos Örebro Universitet. Har börjat söka sommarjobb också, satsar lite mer på jobb i Stockholm och liknande i år, om jag får där kan jag bo i Uppsala i Isas lägenhet och pendla. Så håll tummarna!

xoxo
Em

RSS 2.0