2009-12-29

Tjooho.

Nu var det längesen igen. Sorry sorry.

Haha rolig kommentar mötte mig när jag öppnade upp bloggen nyss: "på bild ser du lite konstig ut, du var mycket finare IRL" Jag antar att jag får ta det som en komplimang, alla kan ju inte vara fotomodeller ;)
Men, en uppmaning till alla läsare (inte för att jag har så många haha) om ni ser mig på stan eller något, säg hej vetja.

Har blivit förkyld. Inte kul.

Men min jul var fin. Fick bland annat en ny mobil av pappa och en spikmatta av mamma, among other things.

Igår var jag i Valbo och shoppade, stövlar, kängor, minneskort till telefonen och träningskläder. 2010 ska Emmla börja träna!!

Lägger upp bilder från julafton en annan dag.

Avslutar med detta, dagens roligaste:xoxo
Em

Min gamla blogg ^^

Har ni sett min gamla blogg?

http://emmlas.blogg.se/

Pinsamt haha.

Jag var inte särskilt duktig på att uppdatera den heller.

Gillar min emmlansemlan blogg bättre, men nostalgi är alltid trevligt ^^

xoxo
Em

2009-12-19

Det var längesen jag bloggade. Ber om ursäkt för det.
Har bara haft så mycket för mig.

Nu sitter jag i mitt gamla rum hos min mamma. Är hemma för att fira jul, riktigt skönt.
Var på bandymatch ikväll med farfar, sen har jag tittat färdigt på De halv dolda, har äntligen köpt DVD boxen. Absolut ett  bra köp, älskar verkligen den serien!!

Imorgon är det 4e advent. Snart är det jul. Och jag ser verkligen framemot julen i år.

Det var väl allt för nu.

xoxo
Em

Lasse W - 12e december 2009

Konserten igår var grym.

Han körde igång 20.30 och det var fullt ös till ca 22.40. Jag var helt slut efteråt så jag kan ju tänka mig hur trötta de på scenen måste ha varit!

Det var helt fullpackat på Conventum men jag kom ändå ganska långt fram. Stod med Lasse rakt framför mig mest hela tiden, eftersom jag tänkt till och ställt mig i mitten.

Hursomhelst, ska väl beskriva kvällen lite kort. Käkade pasta och köttfärsås, tog bussen in till stan. Tog mig till Conventum, köpte en SmirnoffIce. Ställde mig på golvet, för jag ville ju h en hyfsad plats. Väntade en timme ca innan det drog igång. Ungeäfr en kvart innan det började då blev det riktigt mycket folk.

Mitt under konserten så svimmade en tjej som stod i närhten av mig! Hon var ganska kort så det var säkert därför. Här uppe på min höjd så finns det mer luft :p

Låtlista:

1. Järnvägsspår
2. Köpenhamn och överallt
3. Dunkla rum
4. Jag har väntat på ett regn
5. Brustna hjärtans röst
6. Om tiden vill i fatt
7. Kedjebrev
8. Lång dag
9. Varning för ras
10. Hugger i sten
11. I Stockholm
12. Åt samma håll
13. Fribiljett till himlen
14. Söndag 13.3 1999
15. Jag får liksom ingen ordning
16. Kom ihåg mig
17. Solen i ögonen
18. Om du lämnade mig nu

Extranummer:
19. Elden
20. För dig
21. Ett sällsynt exemplar
22. Elegi
23. Söndermarken

Av låtarna från den senaste skivan så tyckte jag bäst om Kedjebrev och Ett sällsynt exemplar.
Han dedikerade Ett sällsynt exemplar till fansen och berättade en gullig historia om när han var liten på lekis och hade en Kiss tröja och hur de skulle dansa runt julgranen för att få en godispåse men han vägrade för han tyckte att det var lite för töntigt för någon med Kiss tröja att göra. Så då fick han inte godis heller. Men det visade sig att det inte var godis i påsarna utan russin och klementiner. Så sa han att han idag inte gör så mycket intervjuer och så med media och att de kallar honom tjurig men att han inte är tjurig, bara att han blir obekväm av intervjuer. Precis som att han blev obekväm av att behöva dansa runt granen. Så sa han att ingen kan tvinga honom att dansa runt granen idag för han köper sina egna godispåsar!!


Bilder:

Videos:

Hugger i stenElegiSöndermarkenxoxo
Em


All I want for christmas?

Try JibJab Sendables® eCards today!

HAHAHAHA
*rullar på golvet och skrattar så det gör ont i magen*

Årets roligaste.

Sexi sexi ^^


Mysig TH-fika

Det var en liten mysig fika TH -träff i lördags här i Örebro.

Här har ni bilderna ^^


Elin från Karlskoga, och Sara med sin BK tröja ^^


Emmla och Rebecca från Karlskoga i sin FAA tshirt ^^


Det var en gång en kaka...

Vi hade väldigt kul måste jag säga.
Och det var kul att träffa Sara igen, så där 1 månad efter EMA. Vi berättade så klart om vårt EMA äventyr för tjejerna, men Rebecca hade faktiskt läst om det i min blogg också =)

xoxo
Em

Om Sahlin och Reinfeldt avlade avkomma...

 

 Politics is the art of controlling your environment.
Hunter S. Thompson


 Jag såg en dokumentär idag om Barack Obamas kampanj i nästan 2 år. På en gång mindes jag hur jag kände, när han vann. Under hans kampnj så följde jag den lite smått, för att den var omöjlig att undvika men också för att jag brydde mig. Jag vill verkligen att han skulle vinna.

 
Politik tycker jag är en ganska cynisk och bitter sak. Väldigt grå. Men Obama kom med färg och rörelse. Visade på vad som är viktigt, nämligen människorna. Gräsrotsrörelsen. Svensk politik är ungefär lika intressant som ett par urtvättade strumpor. I USA finns i alla fall två tydliga sidor. Två ståndpunkter som faktiskt inte går att förena. I Sverige är det inte så. Som jag ser det så har alla partier i Sverige samma utgångsläge. De vill få folkets röster. De har samma grundläggande politiska idéer, de bara klär idéerna i olika ord. Ideologi har aldrig betytt så lite i Sverige som det gör idag.


 På grund av detta så kan partier som Sverigedemokraterna få fäste, för de har en tydlig ideologi. Ståndpunkter som inte liknar något av de andra partiernas, de lyckas skilja sig från massorna, stå ut. Men de gör det på helt fel sätt.


 Sverige behöver ett parti som kan stå för sina åsikter, som inte byter åsikter beroende på hur vindarna blåser. Ett parti som kan sammanföra dagens globaliserade och kommersialiserade värld med tankar om sociala skyddsnät och solidaritet.


 Vad menar jag? Att Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt borde skaffa barn och att det barnet skulle kunna styra Sverige en dag med en perfekt balans av moderatblått och socialdemokratröd? Nej. Men vi behöver balans. Och vi behöver ärlighet. Politiker måste börja stå för det de säger. Politiker måste börja mena det de säger, tro på det. Annars kan de aldrig få folket att tro på det.

xoxo
Em


December

Peter Jöback - DecembernattLars Winnerbäck - Du som reser migThe Pogues and Kirsty MacColl - Fairytale of New York


2009-12-09

Sitter och väntar på att potatisen ska koka klart. Bli sill och potatis ikväll. Yummy!

Har fått godkänt på salstenta nr 2. Skönt. Är nsäatn klart med hemtenta nr 1. Imorgon blir jag helt klart klar!

På lördag är det dags för Winnerbäck konsert på Conventum. Ska bli riktigt kul. Jag går själv ^^ Men vet ni vad, det gör mig inget. Är det något jag lärt mig genom åren så är det att man ska göra saker för sin egen skull, för att man själv vill.

Jag har bokat tåg hem också, åker från Örebro 17.07 och ankommer i Storvik 19.08 den 17e december 2009. Blir bandy den 19e. Najs najs!

Har även fixat alla tågbiljetter till mars. När det är Tokio Hotel time :)

Det var allt. Bloggar igen om några minuter, ska lägga upp mitt soundtrack till december.

xoxo
Em

RSS 2.0